Sådan skal du bruge dine accessories

Accessories

Accessories giver personlighed og gør dit outfit federe. Det giver dig større indsigt i, hvem du er, og gør din personlige fremtoning endnu mere interessant. Accessories er det afsluttende tryk på dit tøj og skaber det ultimative udråbstegn til dit overordnede udseende!

Her er mine bedste tips til at hjælpe dig med at bære dine accessories med stil!

Tip nr. 1: Vælg et centralt punkt på dit outfit

Når du beslutter dig for hvilke accessories du vil bære, altså om det skal være øreringe, halskæder eller begge dele, så skal du kigge på dit tøjs fokus. Hvad er dine øjne tiltrukket af?

Hvis dine øjne er tiltrukket til toppen af ​​dit outfit, ved halsen, er dette dit fokuspunkt. Fokuspunktet er defineret af hvor den unikke detalje i outfit eller beklædningsgenstand er mest fremtrædende. I dette tilfælde er det bedste valg at bære øreringe og ikke at bære halskæde.

Hvis omdrejningspunktet er i midten eller taljen af ​​dit outfit, skal du vælge en kort, simpel halskæde eller slet ingen. Ellers skal vores øje konkurrere om opmærksomhed i to forskellige retninger, og dette vil forringe skønheden i dit overordnede udseende.

Tip nr. 2: Hold dit tilbehør organiseret og tilgængeligt

Hvis dit tilbehør holdes i en bunke eller sammenflettet rod, vil du ikke være så motiveret til at bære dem. Også, hvis de er ude af syne, vil du sandsynligvis heller ikke bruge det.

Hvis dine accessories er et rod eller ikke er placeret i nærheden af ​​eller i området med dit tøj, kan det være tid for dig at revurdere dit tøjskab. Det første skridt er at finde et rum, hvor du kan integrere dine accessories med dit tøj.

Hvis du er udfordret på pladsen, kan din skabsvæg være en mulighed for at hænge accessories på. Når du har fundet din ideelle placering, kan du købe organisering bakker, tilbehørs bøjler eller en smykkeskrin til at gemme alle dine accessories i.

Tip nr. 3: Hold dine ​​accessories passende til din branche

En stak larmende armbånd kan se stilfuldt ud på nogle områder, men det ville være en distraktion i en traditionel virksomhed. Mens det er vigtigt at udtrykke dig selv mest autentisk, er det lige så vigtigt at præsentere en professionel præsentation. Mens stablede armbånd tilføjer endnu mere troværdighed til en stylist der f.eks arbejder med fotografering, ville det i stedet rejse en masse spørgsmål, hvis du arbejder i regnskabsafdelingen.

Tip nr. 4: Undgå at matche halskæder og øreringe

Koordinering af din halskæde og øreringe frem for at matche dem er en mere moderne tilgang til accessories. Hvis din halskæde er stor, skal du vælge små øreringe. Hvis din halskæde er lille, kan du bære større øreringe.

Du kan have det sjovt med dine accessories, eksperimentere lidt og vise din personlighed. Ved at følge et par stiltips kan accessories omdanne dit tøj til at gøre det til dit eget, så du kan skinne, være mindeværdige og elske hvordan du ser over 40!

Next articleFremhæv det bedste ved dig selv