Min guide til mode for tynde piger som mig selv

Tynd

Piger der for det meste er i modebranchen er oftest meget tynde, men det er faktisk bedre end at have for kurvet figur, da de skaber et sådant billede, som mange piger i dag drømmer om at have. På den anden side siger mode-stylister også, at selv om mange trends ser godt ud på tynde modeller, er der stadig nogle nøgleelementer, som hver tynde kvinde skal investere i.

De fleste kvinder er aldrig tilfredse når de ser i spejlet. De kan bruge meget tid på at tænke på deres påklædning. Uanset om de var født for høje, for korte, for fede eller for mager”. Selv om der er mange praktiske råd til andre kropstyper, kan jeg ikke finde så mange nyttige modetips til mager figur. Så tag et kig på nogle modetips til tynde piger for at opnå et smukt resultat, når du kigger i spejlet.

Den rigtige figur

Fokus på hvordan man laver kurver og volumen er hovedmålet for tynde piger, når de finder deres tøj. Du skal oprette kurver for at tilføje en afbalanceret vægt til hele din krop. Her kan du bære meget tætte snit, en let kjole eller større snit for at få dig til at se bredere ud. I dag er der en række designs, der specialiserer sig i at skabe den perfekte slanke krop med feminine kurver steder.

Ærmer og halskæder til tynde kvinder

Kjoler og toppe med volume på skulder og hofter, er gode til tynde kvinder for at skabe illusion af kurver mellem talje, bryst og hofter. Du kan tilføje kurver med en empire-midje kjole, kjoler og toppe.

Ærmer: Hvis du vil skjule dine skrævede arme, skal du vælge skjorter med volume for at skabe større udseende og balance din silhuet. Batwing ærmer er også gode til at tilføje en ekstra form, mens lange ærmer er gode til at skjule tynde overarme.

Læg opmærksomheden væk fra den øverste halvdel af din krop ved at investere i lyse sko, bukser eller nederdele og skjul dine arme ved at sammenkoble en langærmet top med en bomber jakke eller blazer. Skjorter kan også gøre at dine hofter ser bredere ud, hvilket får dine ben til at se slankere og bedre ud.

Previous article5 tips til at vælge de rigtige bryllup smykker
Next article10 ting som alle kvinder skal have i deres håndtaske