Makeup guide til en aften med pigerne

Selfie med veninde

MANICURE

Hvad er en pigeaften uden manicure? Hvis du har et fuld manicure sæt, er det ideelt. Hvis ikke, skal du holde fast med basale værktøjer: søm-fil, klip og kniplinger. Nogle mønstret søm wraps og glitter top coats er en sjov måde at blande ting med.

PEDICURE

Polerings- og tå separator er høre til enhvert pedicure-sæt, men med en exfoliating foot scrub vil det bare blive endnu bedre. Du kan også lave en fod blød sådan her: Bland ¼ kop Epsom eller havsalt med et par dråber lavendelolie i varmt vand og voila. Du og dine gæster vil føle at de er i et luksuriøst spa.

ANSIGT

Rensende lermasker er sjove at bruge. Lad os være ærlige, at have alle dine venner dækket med grønne goop gør det til den perfekte gruppe selfie. Prøv at placere nogle agurker på dine øjn eller kølet agurkeskiver oven på dine låg for at slappe ekstra meget af.

BRAIDING

Kan du huske hvordan du i folkeskolen ville flette dine venners hår? Nu kan du gøre det i en voksen version. Sæt hårspray, bobby nåle og elastik i foran et spejl og lav en flot knold.

MAKEUP GUIDE

En pigeaften er den perfekte mulighed for at gå amok med din makeup palette og prøve de vildeste ting af. Du skal bruge en makeup palette, børster, en bærbar computer og et spejl, så i alle kan følge det sammen. Bare sørg for at have masser af makeup servietter ved hånden.

SELFIE ER ET MUST

Tag en “selfie” af jer selv foran en hvid væg, når alle er færdige med deres behandlinger og deres egne produkter og gem det så i et fotoalbum, som i så kan tage frem næste gang i skal holde en pige aften sammen.

Previous articleLign en million på budget
Next article5 tips til at vælge de rigtige bryllup smykker