Lign en million på budget

Million

1. Hvilken type mode ønsker du?

Hvis du havde 600 kroner om måneden at bruge på tøj, er du så den person, der vil have 10 tops fra Target, eller vil du have en dejlig trøje fra Neiman Marcus?

På en måde virker det, men jeg finder ud af, at de fleste mennesker virkelig vil have den dejlige trøje, der er dyrere, men i stedet købe det billige tøj, fordi andre ser en mens de handler og så smider det i vognen.

Eller hvis du er som mig, finder du noget, du virkelig elsker, men køber det ikke fordi det er for dyrt og så ender med at købe flere ting, som du kan lide mindre. I mit perfekte scenario ville jeg modstå impulsen til billige køb og lave en plan om at købe de finere ting, når jeg er ude.

Tænk på det et øjeblik og afgør om alt var som i en perfekt verden, hvordan ville jeg klæde mig?

2. Gennemgå hvad du har

Folk har tendens til at akkumulere og akkumulere og holde fast i ting, der aldrig eller sjældent bruges. Tag lidt tid og stå overfor dit skab.

Har du masser af blå ting, men ikke rødt?
Hvad med at have 100 t-shirts, men ingen dagstøj?
Hvad med sko?
Er de alle sandaler?
Tennissko?
Har du bukser du aldrig har på, fordi de har brug for strygning?
Du har allerede besluttet, hvordan du vil have din garderobe til at se ud, så start med at se den igennem og find hvad der passer til din stil og hvad der ikke gør.

Jeg tog en eftermiddag og prøvede alt på. Hvis jeg ikke kunne lide det, satte jeg det i en bunke. Jeg kom af med ting jeg jeg ikke kunne komme i og som jeg havde haft i mit skab i årevis, men aldrig havde ahft på. Dette gav mig en god ide om hvad jeg havde og hvad jeg kunne lide.

Tag bunken af ​​ting, du ikke bruger eller bruger, og …

3. Sælg, handel eller kaste

Hvis du har flotte ting, du ikke bruger eller bruger, skal du overveje at sælge dem.

Jeg har auktioneret nogle få punge på Ebay. Jeg har solgt træningstøj, jeg aldrig kunne lide i mit lokale Facebook-nabolag salgsgruppe. Jeg sendte et par kjoler til en ven og donerede resten.

Nu hvor du har renset huset og lavet et par kroner, kan du se, hvad du mangler!

Previous article5 tips til at pakke mindre og se bedre ud på samme tid
Next articleMakeup guide til en aften med pigerne