Guide: Så nemt er det at lægge en prof makeup selv

Makeup guide

Medmindre du er en professionel makeup artist eller har nem adgang til en, ved du at det at lave din egen makeup kan være vanskelig til tider. Men takket være disse backstage-tips vil du være mindre stresset og du kommer også ud af døren til tiden.

1. Brug en ferskenfarvet concealer under dine øjne for øjeblikkeligt at se mere vågen ud

De orange toner i en ferskenfarvet cover-up, hjælper også med at fjerne nogle mørke rander under øjet på få sekunder. Du skal bare klappe formlen på med din ringfinger, da den er den svageste og ikke trækker i din hud!

2. Påfør vin-farvet læbestift med en øjenskygge børste for at få et rigtigt blødt look

Hvis du ikke ønsker store læber, skal du bruge en øjenskygge børste til at bøje farven ind i din pout, hvilket skaber et mere diffust udseende.

3. Pulver eller blæk skal væk på begge sider af din næse for at holde dit ansigt fra at se puffy ud

Når du bruger din makeup, især når det er varmt, skal du lave en trekant, med spidsen tæt på din tårekanal og så basen bare rammer din kind. Derefter skal du duppe med blotting papirer. Dermed elimineres enhver form for glans i det område, som kan afspejle lys og tilføre uønsket fylde til dit ansigt IRL eller i billeder.

4. Påfør bronzer i en trekantet form på dine kinder for et naturligt udseende

Tegn en trekant langs dit kindben og hold punktet mod din kæbe, og buff din bronzer ind i din hud i den formation. Dette placerer bronzeren korrekt, da det er her dine kinder vil se mest naturlige ud. Bare sørg for at blande det med en bronzer børste, så du ikke kan se nogle forskellige linjer.

Previous articleFremhæv det bedste ved dig selv
Next article5 tips til at pakke mindre og se bedre ud på samme tid