Fremhæv det bedste ved dig selv

Fotomodel

Alt ligger i detaljerne. Accessories kan virkelig hjælpe dig. Selv de mest smukke og fancy outfits kan se sjusket eller rodet ud når du ikke har accessories på.

Vi lister forskellige accessories, som hver kvinde skal eje og jeg har et par tips til at sikre, at man kan bruge dem godt.

1. Ringe, Øreringe, Halskæder og Armbånd

Hvis du vil bruge alt – øreringe, halskæder, armbånd, ringe – i et outfit, er du velkommen til at gøre det. Dog må du ikke have for store øreringe og halskæde. Du kan have en sammensætning af smykker som enten er store, modige eller overvældende – og holde de andre smykker enkelt og stilfuldt.

2. Bælter

Bælter er som et smykke og kan bæres sammen med skjorter, blazere, kjoler osv. Det kan understrege en lille talje, så undgå dette, når du prøver at trække øjnene fra dit maveområde.

3. Halstørklæder

Halstørklæder kan skabe flere forskellige tøjstil. Vælg et for at tilføje farve, print og jævn tekstur til din garderobe. Begræns ikke dig selv til at sætte dem rundt om halsen – brug dem i dine tasker, håndled eller endda i dit hoved!

4. Sko

Du kan parre fede sko til et outfit, der har neutrale farver, og så har du allerede lavet en fashion statement!

5. Briller

Briller er ikke kun briller – de er også smykker!
Der er også hatte, jakker, strømper, funky strømpebukser og strømper! Mulighederne for accessorizing er uendelige!

Nu tips om, hvordan du bruger dette tilbehør:

1. Overdrive det ikke!

Pas på ikke at gå overbord med dit outfit. Hvis du kan lide smykker, skal du bare holde fast i et område, hvis du vil have meget på adgangen. Hvis du har små smykker på et sted, skal du have store smykker på et andet sted.

2. Ingen vil nogensinde vide det – brug mode stykker!

Du behøver ikke at eje dyre smykker for at være moderigtigt. Vær ikke genert, når det kommer til at bære falske stykker – faux guld, sølv eller juveler kan klæde dit tøj og ingen skal vide, at de ikke er ægte! Bare sørg for at købe den højere kvalitet, fordi billige smykker går hurtig i stykker.

3. Vælg et eller to accessories og spring resten over

Brug ikke alt for mange accessories på en gang – du kan ende med at se trashy ud.

Nøglen her er at eksperimentere og gøre en ting af gangen. Er et bælte bedre, eller en smuk halskæde? Kan jeg parre det sammen med funky tights eller bare bære røde stiletter? Du vil blive overrasket over hvad en kjole og et par få accessories kan gøre for dig.

Previous articleSådan skal du bruge dine accessories
Next articleGuide: Så nemt er det at lægge en prof makeup selv