5 tips til at vælge de rigtige bryllup smykker

Shopping med pigerne

Når det kommer til stil, elsker vi alle sammen at bryde de såkaldte “regler”. Men det betyder ikke, at jeg stadig ikke kan prøve at give dig de rigtige tips for at hjælpe dig med at se smuk ud på dagen med mine tips til bryllups smykker. Så hvis du har brug for lidt vejledning, så læs nedenfor.

1. Overdrive det ikke

Det første råd til at finde dine bryllupssmykker: Gå ikke over bord. Ligegyldigt hvor fristende det er at brug en masse bling bling, vil ikke risikere at lade dine accessories skille sig ud. Tænk “mindre er mere” som din mantra og hold fast med et par få ting i stedet for at fylde hele din krop med smykker.

2. Match dine metaller til din kjol

Kan ikke beslutte mellem sølv og guld smykker? Lad farven på din kjole guide dit valg.

Hvis din kjole er hvid: Brug af lyse nuancer vil se smukkeste ud med platin eller sølv stykker.

Hvis din kjole er elfenben-farvet: Guld smykker vil se bedst ud med en cremet skygge.

Hvis din kjole er champagne: Guld smykker vil supplere de varme toner i den meget lyse beige farve. Hvis du sætter et antik inspireret udseende sammen, fungerer det også godt med sølv rhinestones.

Hvis din kjole er rødme-farvet: Prøv rosenguld. Den lyserøde kaster sig i metallet og vil koordinere med kjolens bløde lyserøde farve.

3. Overvej din kjole omkring halsen

Din kjole décolletage vil spille en rolle i at indramme dit ansigt. Hjælp det med at gøre sit arbejde, ved at vælge smykker, der passer perfekt til det.

Hvis din kjole har en stropløs hals: For at skabe højde og lede alles øjne til dit smil, skal du overveje at bære en kortere halskæde. En mulighed: Spring over halskæde og brug sagnekroner øreringe i stedet. Træk dit hår væk fra dit ansigt og tilføj et par friske blomster, ’20s-inspirerede fjeder barrettes eller en anden simpel udsmykning, der virker med dit udseende. Da din décolletage er brændpunktet, vil du have dine standout-stykker der, men tøv ikke med at tilføje et mindre armbånd, armbånd eller cocktail ring for at afbalancere det hele.

Hvis din kjole har V-hals: Denne stil er lavet til dekolletage dekoration. Vælg en choker eller et vedhæng, eller prøv med layering, hvis de er delikate stykker. Par din halskæde med øreringe, som både kan være små eller dinglende – alt efter hvad der bedst passer med din frisure.

Previous articleMakeup guide til en aften med pigerne
Next articleMin guide til mode for tynde piger som mig selv