5 tips til at pakke mindre og se bedre ud på samme tid

På ferie

Det er overraskende let at rejse uden så meget bagage og se godt ud på både flyet og på din endelige destination. Her er nogle tips fra en stylist om hvordan man gør det rigtigt.

Enhver kan se lækker og flot ud under rejsen, og der er ingen grund til at bruge meget eller pakke meget for at gøre det. Her er de bedste tips til at rejse så let som muligt uden at proppe tasken med alt muligt ligegyldig.

Pak tøj i tre koordinerende farver

Når du beslutter hvilke tøj du skal pakke, skal du vælge stykker i tre matchende farver, så du kan blande og matche hvert stykke, for at skabe flere muligheder med dit tøj til forskellige dage eller endda forskellige lejligheder. Vælg farverne baseret på hvor du skal hen.

Hvis du er på vej til Paris eller en anden by destination, er en kombination af sort, hvid, marineblå og trækul en god ide. Til en strandferie eller udendørs udflugt arbejder khaki, offwhite (eller hvide) og lyse nuancer som orange eller gul altid. Jeg kan lide hvidt linned, især fordi det er køligt i varmt vejr, kan bæres om dagen og er også dejligt til de lange aftener. Når det kommer til de faktiske beklædningsgenstande, synes jeg, at et par jeans, et par fine bukser, en stribet knap, en blazer og en behagelig T-shirt er gode muligheder. Ideelt set bør du bære hvert stykke to eller tre gange på din rejse.

Minimere skoene

De fleste kvinder behøver ikke at medbringe mere end tre par sko på en tur. Træningssko, en behagelig dagtidssko til at gå rundt i (f.eks. Tøfler), lave støvler eller sandaler og til aftener hælede sandaler, hvis du vil have dem på.

Abonner på The Times

Selvfølgelig er der ingen grund til at pakke eller vælge dine sko strengt baseret på traditionelle kønsrolle. Pak lys og vælg et par der tjener flere formål, end at forsøge at bringe et par til enhver lejlighed eller hver aften.

Flyv i træningstøj

Træningstøj bliver mere og mere moderigtigt, og for fly, især langdistancerejser, er de utroligt behagelige at bære. De folder også pænt og passer ind i stort set enhver taske.

Kvinder vælger leggings, sammen med en langærmet bomuldstoppe og frakke, mens mænd forsøger med et par sportsbukser og en trackjack, eller en halv eller fuld-lynlåset hættetrøje.

Previous articleGuide: Så nemt er det at lægge en prof makeup selv
Next articleLign en million på budget