5 ting som vil gøre dig smukkere indvendig

Mit indre jeg

Det er vigtig at man holder sig i form, plejer sin skønhed og sit indre velvære. Det gør jeg i hvert fald og jeg bliver gladere af det og får mere energi af det. Her er de bedste tips jeg kan give dig som jeg selv bruger til daglig.

1. Zap din stress væk

“Det største problem, jeg ser hos de fleste kvinder, er at de har for meget på deres skuldre. Stress kan have betydelige sundhedsmæssige konsekvenser fra infertilitet til højere risiko for depression, angst og hjertesygdom. stress-reduktionsmetode. Gør hvad du kan for at fjerne dit stress.

2. Stop slankekure

“At spise sund betyder ikke, at du skal stoppe med at drikke din yndlingsvin eller et stykke chokoladekage nu og da. Få en blanding af magre proteiner, sunde fedtstoffer, smarte carbs og fibre.” Det vil også gøre at din hud bliver smukkere med tiden.

3. Ikke for meget calcium

“For meget absorberet calcium kan øge risikoen for nyresten og kan endda øge risikoen for hjertesygdom. Hvis du er under 50, skal du have cirka 1.000 milligram om dagen, mens over 50 kvinder skal have cirka 1200 milligram om dagen hovedsageligt gennem kost – omkring tre portioner af calciumholdige fødevarer som mælk, laks og mandler. ”

4. Gør mere end bare cardio

“Kvinder har brug for en blanding af cardio og modstand eller vægtbærende motion mindst tre til fem gange om ugen for at forhindre osteoporose, hjertesygdomme, kræft og diabetes. Øvelse fremmer også et godt selvbillede, hvilket er meget vigtigt for en kvindes mentalt helbred.”

5.Ttænk på frugtbarhed

“Mens mange kvinder ikke har noget problem med at blive gravid i deres sene 30’ere og endda i deres tidlige 40’ere, kan en kvindes fertilitet begynde at falde så tidligt som 32 år. Så hvis du vil have børn, skal du tale med din læge om muligheder, som at fryse din æg ned.” Dette har jeg selv fået gjort.

Previous article10 ting som alle kvinder skal have i deres håndtaske