10 ting som alle kvinder skal have i deres håndtaske

Håndtaske

Her har jeg samlet 10 ting som jeg mener at alle kvinder skal have i deres håndtaske. Jeg har det i hvert fald i min taske og det er den perfekte kombination at have med på farten.

1. Sikkerhedsnåle

Disse er en livredder, hvis du taber en knap eller et søm i kjolen. Desuden kan man bruge en som en klemme til en halskæde, hvis den pludselig går i stykker.

2. Plaster

De er ikke kun til skrammer. Plastre kan også bruges til dine hæle fra smertefulde nye sko. Du kan også bruge dem til at skjule en negle som er knækket.

3. Ekstra øreringe

Der er ingen hack for at få en tabt ørering tilbage. Du har enten en ekstra eller også må du tage den anden ud.

4. Vatrondeller

Disse absorberende små vat er en elegant måde at tørre overskydende olie eller endda sved på din pande, kinder og overlæbe væk med.

5. USB-flashdrev

Hold det på din nøglering for at sikkerhedskopiere vigtige dokumenter, når du rejser eller giver en præsentation ude af kontoret.

6. Kortholder

For byboere er det vigtigt at have nem adgang til dit metrokort eller dit Starbucks-kort. Så køb en simpel kortholder til de vigtigste kort.

7. Sund snack

At arbejde i sin frokostpause skal ikke ske, men når det gør det, er det godt at have en ekstra snack med i din taske.

8. Batteri etui eller bærbar mobiltelefon oplader

En mobiltelefon oplader, der oplader dit batteri, kan fås for 29 kr. Det er derfor vigtigt at du har en lader til at ligge når du har brug for det. Ringer du meget bruger du nemt en masse strøm.

9. Stain-eraser pen

Ikke alene vil det spare dig for at gå gennem dagen med en kaffeplet på din skjorte, det kan også hjælpe en ven eller kollega (eller chef!), Der vil være evigt taknemmelig.

10. Håndcreme

Hav altid en håndcreme med i tasken, da ens hænder godt kan blive tørre i løbet af dagen og det er ikke så fedt at give hånd til andre hvis man har tørre hænder.

Previous articleMin guide til mode for tynde piger som mig selv
Next article5 ting som vil gøre dig smukkere indvendig